Innovatie

Door continu te innoveren, komen we onze klantbelofte na: de klant centraal stellen in alles wat we doen. We spelen in op de laatste technologische ontwikkelingen, maatschappelijke veranderingen en de vraag in de markt. We maken het onze klanten steeds makkelijker om met elkaar verbonden te zijn en te genieten van de beste sport, films, series en tv-programma's – onafhankelijk van het moment van de dag, de plek waar zij zich bevinden of de apparaten die zij gebruiken.

Wij zijn de aanjager van de Nederlandse digitalisering, maar ook de bouwer van de infrastructuur die moet helpen om de digitale voorsprong van Nederland in de toekomst te waarborgen. We stellen andere partijen in de gelegenheid om innovatieve diensten te ontwikkelen op onze netwerken.

Bij VodafoneZiggo werken multidisciplinaire teams, die beoordelen welke toegevoegde waarde een innovatie heeft voor onze klanten en wat de kans op succes is van een nieuw product, een nieuwe dienst of nieuw proces. Vervolgens besluiten zij of het de moeite waard is een concept door te ontwikkelen.

Samenwerking

VodafoneZiggo ontwikkelt vernieuwende oplossingen in samenwerking met diverse innovatieve partners. We gaan strategische samenwerkingen aan met gemeenten, overheden, start-ups en andere innovatieve bedrijven. Met de gemeente Hilversum gaan we bijvoorbeeld aan de slag om smart city-toepassingen te realiseren en op het gebied van 5G werken we samen met Groningen, Maastricht en Eindhoven.