Strategie en resultaten

We doen er alles aan om het aanbod van onze producten en diensten zo goed mogelijk aan te laten sluiten op wat onze klanten willen. Daarbij houden we altijd ons doel voor ogen: plezier en vooruitgang met elke verbinding.

Lees meerStrategie en resultaten

Ons portfolio

VodafoneZiggo biedt producten en diensten op het gebied van televisie, breedbandinternet, bellen en mobiel dataverkeer aan consumenten en zakelijke klanten in Nederland.

Lees meerOns portfolio

Internet of Things

Internet of Things, kortweg IoT, is er om het dagelijks leven van mensen makkelijker te maken. Met IoT kunnen bedrijven en overheden onder andere dijken op afstand bewaken, medicijnen veilig bewaren of consumenten helpen energie te besparen.

Lees meerInternet of Things

Doelen en ambities

We werken aan een software-update van de Mediabox XL, waardoor in 2020 meer dan een miljoen klanten ook kunnen profiteren van de geheel nieuwe kijkervaring van Ziggo.

Lees meerDoelen en ambities

Smarter Working

Bedrijven zijn altijd op zoek naar manieren om zo slim, efficiënt en duurzaam mogelijk te werken.

Lees meerSmarter Working

Innovatie

Door continu te innoveren, komen we onze klantbelofte na: de klant centraal stellen in alles wat we doen. We spelen in op de laatste technologische ontwikkelingen, maatschappelijke veranderingen en de vraag in de markt.

Lees meerInnovatie

Technologie inzetten voor de maatschappij

Door technologie in te zetten, stellen we mensen in staat om actief deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Op die manier gaan we ongelijkheid en sociale uitsluiting tegen.

Lees meerTechnologie inzetten voor de maatschappij